Poznat datum BluRay izdanja "Superheroja"

Poznat datum BluRay izdanja "Superheroja"

  • mdo  Welicak94
  •   Novosti
  •   7. Septembar, 2022.

Zvanično je objavljeno kada će "BluRay" izdanje novog filma "Superheroj" biti u prodaji u Japanu, a takođe je moguće i naručiti disk unapred. Da ne odugovlačim mnogo, datum je 07.12.2022. godine. Zašto je to bitno za nas iz male zemlje poput naše Srbije, iako ga nećemo kupiti? To znači da ćemo ubrzo nakon tog datuma moći da preuzmemo piratsku verziju tog filma u punom kvalitetu, odnosno BRrip-u.

Ono što ne znam(o), jeste datum izlaska tog istog filma na američko tržište pod okriljem engleske sinhronizacije. Ja se lično u ovom trenutku nadam da će "Crunchyroll" prikazati ovaj film u Americi pre ovog "BluRay" izdanja i time dobijemo HDrip filma ranije i to sa engleskom sinhronizacijom. Kao što je slučaj bio sa Brolijem 2018. godine. ;)

Takođe, gore pomenuta informacija i datum u pitanju 07.12.2022. su zvanični i disk je dostupan na najpopularnijem sajtu za kupovinu diskova u Japanu, "CDJapan".

Da zaključimo, film će se na sajtu verovatno pojaviti u toku decembra, s obzirom da će proći nekoliko dana od same prodaje do pojavljivanja na internetu, potom do samog prevoda i obrade. Do sledećih informacija, pozdrav za sve posetioce od administracije sajta!


Powered by Bludit - Theme by BlThemes
© 2021 ZmajevaKugla.RS BLOG